Militanta feminister vill förbjuda kritik

"Antifeministiska åsikter kan i framtiden bli olagliga, på samma sätt som hets mot folkgrupp. Åtminstone ifall en skattefinansierad nordisk expertgrupp - bestående av 25 experter på antifeminism och högerextremism - får bestämma. I onsdags lämnades förslaget över till Norges regering."

http://www.flashback.se/artikel/3490/antifeministiska-asikter-foreslas-bli-straffbara
 
Vi får hoppas att denna typ av extremism inte sprider sig till Sverige, men det är allvarligt nog att svenska skattepengar använts för att finansiera den så kallade expertgruppen.

Ge fan i telefonen

Människor med så kallade smarta telefoner är så jävla tröttsamma. Om du är på krogen är de där. Går du på restaurang är de där. Spelar du poker hemma hos en vän är de där. Helt omöjliga att undvika.

Varför ska det vara så jävla svårt att lägga ifrån sig telefonen? Det ser korkat ut med alla idioter som springer omkring och tittar ned i en telefon som inte ringer.
Telefoner använder man till att ta emot- och ringa samtal - INGET annat! Ska du surfa på nätet? Använd en dator! Ska du fotografera? Använd för i HELVETE en kamera!
 

DN gör åter igen en höna av en fjäder

I DN av idag kan vi läsa om hur Kävlinge IFs damlag gjorde en kul bild och lade upp på sin hemsida. DN slår på stora trumman med rubriken "Nakna damspelare på lagets hemsida". Feminister rasar och blir kränkta och DN får klick på sin artikel.
Frågan både jag och Nävlinge IFs damlag ställer oss är: Hur hade DN reagerat om det varit män som gjort samma sak? Förmodligen hade DN hyllat det hela som en kul grej.
 
Hur länge ska detta ojämlika förhållande pågå? Skärpning DN!

Becka tog bilden med sin iPhone!!!

Fotografen till de feta skyltdockorna berättar i en bloggpost"Tydligen så har fotot jag tog med min iPhone i en Åhlénsbutik år 2010 uppmärksammats i medier"
 
Vad är det med ägare av Apples smarta mobiltelefoner och deras vilja att namedroppa namnet på telefonen i tid och otid? Varför är det viktigt att tala om vilken telefon man använt för att ta en bild? Jag har inget svar på den frågan, men en teori.
 
En gång i tiden var det häftigt att ha iPhone. De var (och är fortfarande) oerhört dyra och det var bara hipsters som såg ett värde i att skaffa telefonen då ingen annan var intresserad. Den blev en tingest som man i sin iver över att vara annorlunda var tvungen att äga. Genom att äga en telefon från Apple kunde man säga "Jag är unik, men rik" och man tog varje tillfälle att uppmärksamma andra på exakt hur unik man var. iPhone-droppingen var född.
 
Med tiden blev telefonen mainstream. Även människor som inte nödvändigtvis betecknade sig som hipsters började skaffa mobiltelefonen. Man kan då tycka att det naturliga vore att hipsters slutade använda telefonen, men så är inte fallet. Dessa hipsters har nämligen inte uppfattat hur mainstream den blivit och går fortfarande omkring i någon sorts tro över dess förträfflighet. Att droppa märket på sin mobiltelefon i tid och otid ses nu som häftigt både bland hipsters och de andra ägarna. Samtliga förutsätter nu att vi andra gärna vill veta vilken teknisk apparat de tagit en ful bild med, eller vilket märke det är på telefonen som de just fått ett sms i.
 
Jag ska bara ringa med min iPhone.
Jag har visst fått ett sms i min iPhone.
Oj, jag tappade min iPhone i backen.
Ojojoj, jag stoppade upp min iPhone i fittan och nu ringer min iPhone.
 
Men detta gäller bara ägare av Apples produkter. Har man en annan telefon tittar iPhone-ägarna konstigt på en om man säger nåt i stil med "Jag ska slå dig hårt och länge med min Nokia".

Feta dockor hyllas av militanta feminister

 
I dagens DN och AB kan man läsa om hur en militant feministisk grupp på Facebook hyllar ett par feta skyltdockor. Man påstår i Facebooktråden felaktigt att det är H&M som står bakom det osunda idealet, men DN avslöjade i sin artikel att de skyldiga till tilltaget är Åhlens.
 
H&M hotar dock med att de funderar på att gå de militanta feministerna till mötes och byta ut sina dockor.
Facebooktråden och den militanta feministiska gruppen kan hittas här.
 
 
 
 



Jag skiter i påven!

Tydligen har Rom valt en ny biskop och tidningarna går bananas. Varför i helvete bryr sig svenskarna så mycket om denna ickenyhet?
 
Sluta skriv om det här nu - antalet spaltmeter står inte i proportion med relevansen.
 
DNSVD

RSS 2.0